Pages

diumenge, 1 de juliol del 2012

Birrabloc 2012. Aniversari PapaBou

Dissabte a primera hora de la tarda posàvem direcció Arenys de Munt amb en Carlos, per assistir a una gran festa-trobada que serviria per celebrar en bona companyia l'aniversari d'en Jaume, que un any més segueix al peu del canó intentant fer-ho el millor possible perquè els fanàtics poguem gaudir una mica més d'aquest magnífic i versàtil esport. La infraestructura era gentilesa dels amics de la Sala Golem que una vegada més s'ho van currar per facilitar un bon lloc per una bona festa!

Aquest cop, a part del boulder, hi havia un parell de plafons a fora que permetien encara posar més blocs, una estructura amb 2 taules multipresa per la competició que dóna lloc a l'event i una bona parrilla per fer butifarrres a saco pels entrepans. Ah, i birra, molta birra per tothom que en volgués!

Multipreses ready  (c) Jaume Oliveras
Equipació birrabloc BOU (c) Jaume Oliveras
Got per a la ocasió (c) Jaume Oliveras
A quarts de 5 ja comencem a escalar, jo ja amb la  nova dinàmica d'escalfar poc a poc, prestar atenció a les sensacions i no rebentar-me massa ràpid, en definitiva, cuidar una miqueta més el cos a veure si així no es queixa més. Bé, al final vaig acabar apretant com sempre i tot OK. Sobre les 8 i després de passar-ho bé amb uns i altres, a part de  deixar-me les puntes dels dits a les regles, crec que és hora de parar, bocata i descans. De mentres em dedico a mirar autèntiques bèsties del birrabloc, una competició que consisteix en fer traccions i beure birres durant un temps determinat, a mode duel. Les traccions sumen punts i la quantitat de birra multiplica, i així es van decidint els guanyadors de les rondes... 

Bloc durant l'Open. Fotos (c) Albert Guerrero
A les barres sí que ens hi pillem, eh!
Estructura outdoor
Un cop l'open de bloc finalitza, a les 10h aproximadament, decidim que és hora de "tancar el corral" i anar cap a la plana. Falten per fer els lances i també les finals del birrabloc, però això ho haurà d'explicar algú altre doncs no vaig poder veure-ho, a veure si un altre dia!

De ben segur que la millor part de la festa va seguir després i no es va acabar fins ben entrada la nit, però el cansament va fer que preferís retirar-me d'hora i anar a descansar, doncs aquesta setmana l'entreno ja havia estat contundent. A més, al dia següent tocava roca!

Aquí en Carlos en un bloc:


I un vídeo de la classificatòria del Birrabloc 


BIRRABLOC 2012, Classification round from Xavier Peregrina on Vimeo.

Així doncs, simplement em queda donar les gràcies als Golems, a tothom que va assistir doncs l'ambient era molt bo, i també al BOU! I encara queda el post del que he pogut fer en el dia d'avui però aquest ja el faré més entrada la setmana, ara mateix se m'estan tancant els ulls davant la pantalla. Estic fos!!!