Pages

diumenge, 3 de juny del 2012

Gargola Dune fingerboard review

I bé, després de parlar d'altres accessoris i complements per escalada, avui em ve de gust parlar de la taula multipresa que han creat des de Gargola Climbing, es tracta de la Dune, una taula que ja porto utilitzant bastant temps en els entrenos des de l'any passat, doncs la tenim al plafó dels Bous.

Es tracta d'una multipresa de presa més aviat bona, amb romos, regletes, bidits, cantos i pinces, és a dir, pràcticament tot el que trobarem un cop anem a escalar. El tacte és agradable, sense ser abrasiu dóna bona adherència i els forats són agraïts. A mi m'agraden especialment els romos de baix així com el bidit petit i la regleta, per treballar amb canto ja de primera falange però sense ser excessiu ni en cap cas lesiu, cosa que s'agraeix, doncs en totes les preses els dits treballen en una posició natural. 

Multipresa Dune

Com a únic però, el bidit més gran el trobo una mica incòmode, però deu ser qüestió de mans,  i també és cert que per escaladors amb alt nivell seria una taula per treballar amb moltes repeticions o lastre, doncs el canto és molt positiu en gairebé totes les preses.

Ara bé, durant el temps que la he estat utilitzant sempre m'ha funcionat perfectament i la veritat és que és satisfactori treballar amb  material de qualitat com aquest producte, cap dia no he patit de mal als dits després d'utilitzar-la i trobo que dóna molt joc. Posar-vos inhumans o no només dependrà de les repeticions que hi feu l'estona que passeu penjats, i això ja no és cosa meva, ara que si hagués de posar una multipresa a casa meva... ho tindria claríssim!

Ja no hi han més excuses per no apretar!!! Ens veiem bous!

Característiques tècniques
Tabla polivalente para largas sesiones de entrenamiento.
Concebida para poder entrenar con base de buena presa.
Bidedos de 25-35 y 45mm de profundidad.
Regletas 20-30-40 mm
Romos de 60-35 y100 mm de base.
Pinzas laterales de 55 a 80mm de abertura.
Pinzas frontales de 100mm de abertura.
69X30X10 Alto
Peso 7.000gr.


Dune a gargolaclimbing.com